ناب، شهر دوچرخه سواران ايران لقب گرفت/۴۰هزار دوچرخه در شهر ۷۵هزار نفري بناب

آمار مطالب

کل مطالب : 121
کل نظرات : 28

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 89
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 98
بازدید ماه : 353
بازدید سال : 1784
بازدید کلی : 41683

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دیاریم بناب و آدرس bonabmath.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : یوسف
تاریخ : چهار شنبه 15 خرداد 1392
نظرات

 قدم زنان خيابان هاي شهر بناب را طي مي كنيم اما اثري از دود و ترافيك سرسام آور شهرهاي بزرگ نمي بينيم .
    در طول مسير متوجه انبوه دوچرخه سواراني مي شويم كه خيابان هاي شهر را ركاب مي زنند، دوچرخه هاي متفاوت با اندازه و رنگ هاي مختلف واقعاً ديدني است.
    استفاده ۴۰ هزار دوچرخه سوار در يك شهر ۷۵ هزار نفري كه از نوجوان ۸ ساله تا پيرمرد ۸۰ ساله سوار بر دوچرخه هستند، بسيار جذاب است و نظير آن را كمتر مي توان در ديگر نقاط مشاهده كرد.
    گفتن اين جمله كه دوچرخه در شهرستان بناب در آذربايجان شرقي نه فقط به عنوان وسيله تفريح ، ورزش و حمل ونقل، بلكه به عنوان عضوي از خانواده در ميان مردم اين خطه مطرح است، اغراق آميز نيست.
    صمدزاده، معاون شهردار بناب در اين باره مي گويد: براي نخستين بار، ايجاد ايستگاه هاي دوچرخه در مسيرها و خيابان ها و محله هاي مشهور شهرستان بناب، به عنوان يكي از وسايل حمل ونقل عمومي، از طرح هايي است كه در صورت تأمين اعتبارات كافي اجرا مي شود.
    وي مي افزايد: جايگزين كردن دوچرخه ها، به عنوان مهم ترين وسيله حمل ونقل شهري به جاي موتور سيكلت به منظور كاهش آلودگي هوا و حجم ترافيك، نيازمند هزينه و فرهنگ سازي است كه شهرستان بناب در اين امر پيشقدم شده است.
    وي با اشاره به بستر سازي و اجرايي شدن، طرح ايستگاه هاي دوچرخه سواري، اظهار داشت: با اجراي اين طرح از آلودگي شهر كاسته شده، در هزينه هاي آمد و شد مردم نيز تأثير بسزايي دارد.
    صمدزاده ادامه مي دهد، علاوه بر ايستگاه هاي دوچرخه سواري، ايجاد پيست هاي دوچرخه در اين شهرستان از ديگر طرح هايي است كه در دست اقدام است.
    وي مي افزايد: ايجاد پيست هاي دوچرخه سواري نيز نيازمند هزينه اي بالغ بر ۳۰۰ ميليون تومان است كه در صورت تأمين اعتبار، اين پيست دوچرخه سواري را ه اندازي مي شود.
    وي با اشاره به اشاعه فرهنگ آپارتمان نشيني كه به طور معمول در هر واحد مسكوني بين ۳ تا ۴ دوچرخه مي توان يافت، اظهار داشت، دوچرخه بخشي از زندگي مردم شده و به راحتي نمي توان از آن گذشت.
   
 

 



Ad
تعداد بازدید از این مطلب: 1043
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








بناب شهری است در آذربایجان شرقی. درست است بناب از نظر وسعت یکی مانده به آخر در استان است ولی تمدن بزرگی را در حود جای داده است زمانی که در میاندوآب چند خانوار زندگی می کردند جمعیت بناب به1000نفر هم می رسید.داشتن مردم خوب ودلیر ومسولان کارگشته باعث پیشرفت این شهرستان شد . این شهرستان هم دانشگاه دولتی دارد وهم فرودگاهی بنام سهند را در خود جای داده استوهم پیست اتومبیل رانی موتور سواری واسب دوانی دارد


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود